Skip to main content

BulldogOriginal Erstatningsblade

Bulldog Original Erstatningsblade
Bulldog Original Erstatningsblade
4 stk.

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: BLG00092

Barberbladsrefiller Bulldog Original og deres regelmæssige udskiftning sikrer dig en fortsat glat barbering af ansigtet som med en ny maskine.

Egenskaber:

  • er nem at skifte
  • sikrer maksimal glat barbering

Brugsvejledning:
Følg vedlagte brugsanvisning.

Hvad enten din hud er tør, sensitiv, fedtet eller moden, vil Bulldogs kosmetikprodukter sørge for, at den altid ser godt ud og føles fantastisk. Det britiske mærkes motto er simpelt – at skabe produkter, som mænd ikke alene vil bruge, men også elske.

 

Bulldogs produkter indeholder naturlige ingredienser såsom grøn te, camelina og aloe vera. Disse omhyggeligt udvalgte rå ingredienser kombineres herefter til at opnå de bedste resultater. Bulldogs hudpleje til mænd indeholder ikke syntetiske dufte, plastiske mikroelementer eller tilføjet farve. De fleste af Bulldog-produkterne bliver fremstillet i England, og de er alle velegnede for vegetarer og veganere.

Tag vare på din hud, og afprøv produkterne fra det britiske mærkes omfattende samling af hudplejeprodukter. Uanset, om du kaster dig over en Bulldog-skægolie, ansigtsrens eller Bulldog-fugtighedscreme, kan du føle dig sikker på, at produktet er perfekt egnet til mænds hud, og at du aldrig får brug for at finde noget andet.