Gå videre til hovedindhold

Om os

Hos Notino mener vi, at skønhed skal være tilgængelig for alle, fordi skønhed giver selvtillid og transformerer mennesker. Når folk føler sig smukke, finder de det nemmere at nå deres mål og gøre verden omkring dem smukkere.


17 år indtil videre sammen med dig

Vores historie begyndte i 2004 i Tjekkiet. Allerede dengang var det vores mål at gøre Europa smukkere. Alle 16 millioner af vores glade kunder er beviset på, at vi er på rette vej. Samtidig er det også en enorm forpligtelse. En forpligtelse til konstant at forbedre os, vælge de bedste produkter derude og levere dem så hurtigt som muligt, altid at være der for dig og at gøre din shopping til en unik oplevelse. En forpligtelse til at fortsætte sammen på vores måde at gøre skønhed mere tilgængelig. Til enhver lejlighed. Overalt i verden.


Vi tilbyder det største udvalg i Europa

Takket være dig er vi på disse 16 år blevet den webshop i Europa, som har det bredeste udvalg af parfume og kosmetik. I dag kan du vælge mellem 82.000 unikke produkter fra 1500 globale og mindre lokale mærker. Vi arbejder konstant på at finde nye og bedre tilbud til dig. Vores kunder købte 55 millioner produkter fra os, bare sidste år.
Vi udvider også vores butikskæde

Det er længe siden, vi bare har været en webshop. Vi udvider gradvist vores kæde af fysiske butikker, hvor vores skønhedskonsulenter altid vil rådgive dig om, hvordan du vælger præcis, hvad du har brug for, og som med glæde viser dig vores aktuelle bestsellere og nye produkter. Lige siden begyndelsen har vi stræbt efter at være teknologisk kyndige. I dag bruger vi også avancerede teknologier i vores butikker og forbinder således verdenen af online-shopping med en personlig oplevelse. Du kan finde vores butikker i hovedstæderne og storbyerne i Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Ungarn, Østrig, Rumænien, Bulgarien og Ukraine.


Vi sender op til 140.000 pakker om dagen

Vi forsøger altid at tilbyde dig de mest passende produkter. Samtidig er vores mål at få dem ud til dig så sikkert og så hurtigt som muligt. Takket være vores egne teknologier, perfekt styring af logistik og vores distributionscenter er dine bestillinger i gennemsnit to timer om at være på vej til dig. Vi er i stand til at sende op til 140.000 pakker om dagen. Sidste år leverede vi 12 millioner pakker til vores kunder.


Vi er her altid for dig

Vores kunders tilfredshed har altid været og vil altid være vores højeste prioritet. Hver dag arbejder over 1200 af vores medarbejdere for at sikre, at alt kører lige så problemfrit som et schweizisk ur. Vi taler 19 sprog og arbejder syv dage om ugen, så vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt eller løse tekniske problemer til enhver tid.

I kommer altid først for os – og vi er ofte også dit iforetrukne valg.

I Tjekkiet og Slovakiet har vores kunder stemt på os i forskellige kategorier som den bedste webshop i ShopRokus konkurrence. Derudover fik vi Popularitetsprisen i kategorien Skønhed og sundhed. Vi er også den mest populære webshop i kategorien Skønhed og sundhed i Ungarn og den bedste skønhedswebshop ifølge Ranking Zaufanych Sklepów-konkurrencen i Polen.