Gå videre til hovedindhold

Giorgio Armani

Armani

Armani repræsenterer en elegance, der kombinerer tidløshed med nutidige trends. Giorgio Armani bliver anset for at være en af de mest succesfulde italienske modedesignere nogensinde. Med sin umiskendelige stil, der kombinerer det afslappede med et strejf af excentricitet, har han erobret millioner af kvinders hjerter på verdensplan. Ligesom mærkets modeller er Armanis kosmetik og parfumer synonym med kvalitet, tidløshed og succes.

Før han grundlagde sit eget brand, arbejdede Armani som uafhængig designer for en række modehuse. Han sammensatte sin første kollektion i 1970'erne og introducerede kort tid efter et sortiment af kosmetik, makeup og parfumer under Armani-navnet.

Armani Acqua di Giò-aftershaven og Armani Si-parfumen til kvinder er tidløse klassikere, som uudsletteligt er blevet skrevet ind i historien og fortsat figurer på toppen af hitlisterne takket været deres popularitet. Hvad enten du vælger at gå efter en afprøvet og testet klassiker eller en moderne fortolkning, kan du ikke gå galt i byen med en Armani-parfume.

Se hele teksten skjul tekst