Armani Emporio Stronger With You Eau de Toilette til mænd

Armani Emporio Stronger With You Eau de Toilette til mænd
Armani Emporio Stronger With You Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
Fri levering
50 ml
329,00kr

Kode: GIO4967 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Armani Emporio Stronger With You
Ingredienser

Folk omkring dig skal aldrig mere tvivle på din originalitet og uforudsigelighed. Eau de Toilette til mænd Giorgio Armani Emporio Stronger With You er en energisk duft til den moderne mand. Manden, der vælger den, lever i nuet, og han er selvbevidst og elegant.

  • orientalsk fougèreduft til mænd
  • attraktiv aroma med uforudsigelig samklang mellem de enkelte akkorder
  • opstod som en del af et par sammen med en version til kvinder

Duftens komposition
Denne eau de toilette overrasker med sin originalitet, og lige fra starten kan ingen tvivle på, at dette er en tidløs duft. Topnoterne praler med kardemomme, rosa peber og viol. I duftens hjerte hersker salvie, der symboliserer evig ungdom. I bunden går sanselig vanilje hånd i hånd med den søde kastanjeakkord for til sidst at kapitulere over for den uimodståeligt attraktive moskus.

Duftens historie
Duften er et udtryk for både den selvbevidste elegance og den ubekymrede ungdommelige nonchalance. Eau de Toilette til mænd, Armani Emporio Stronger With You, blev skabt sammen med dameversionen Armani Emporio Because It’s You. Duftene supplerer hinanden perfekt i en stille dialog. De skaber en fin ligevægt og støtter hinanden i det perfekte symbol på urokkelig kærlighed.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, CINNAMAL, METHYL-2-OCTYNOATE, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
aromatisk

Anmeldelse Armani Emporio Stronger With You