Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum til kvinder

Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum til kvinder
Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
50 ml
399,00kr

Kode: GIO0034 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Armani Acqua di Gioia
Ingredienser

Er vandet dit yndlingselement, så vil du sikkert forelske dig i Eau de Parfum til kvinder, Armani Acqua di Gioia. Duft til den, og du bliver kærtegnet af jasminnoter, der tager dig med til det temperamentsfulde Levante, hvor folk er gode til at leve livet fuldt ud. Nu kan du også nyde livet maksimalt med denne duft, der symboliserer glæde, harmoni og autenticitet.

  • frisk vandduft
  • til optimistiske frigjorte kvinder
  • ideel til at bruge til hverdag

Duftens komposition:
Dit første sanseindtryk vil være duften af saftige citrusfrugter. Frugternes kraft afbalanceres lige så snart med de fine toner af hvide jasminblomster, der tager dig med på en uendelig lang og dejlig frisk tur. Den fine duft fuldendes til sidst af en kombination af jordet ceder og det bemærkelsesværdige brune sukker.

Duftens historie:
Dit indtryk af duften Armani Acqua di Gioia understreges også af flasken, der er en hyldest til den autentiske kvindelighed og ægte natur. Den transparente flakon med de elegant afrundede linjer er dekoreret med det runde smaragdgrønne låg med rent design. Duften er dedikeret til kvinder, der vil leve i samklang med naturen.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, GERANIOL, CITRAL, BUMETRIZOLE, BENZYL BENZOATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CINNAMAL, METHYL-2-OCTYNOATE, EUGENOL, CI 61570 / GREEN 5, CI 17200 / RED 33, CI 19140 / YELLOW 5. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
blomstret, akvatisk

Anmeldelse Armani Acqua di Gioia