Gå videre til hovedindhold

Vi tager brugt elektronik tilbage

Når du køber et nyt elektrisk apparat, tilbyder vi dig, i overensstemmelse med nuværende lovgivning, muligheden for gratis at returnere dine gamle elektriske apparater af samme type og brug. Vores firma vil sikre klimavenlig bortskaffelse af gamle elektriske apparater gennem vores kontraktmæssige partner.

Hvordan kan du returnere et elektrisk apparat?

Hvis du er interesseret i at returnere et elektrisk apparat, så kontakt venligst vores kundeservice som du skal give alle de nødvendige oplysninger der skal til for at behandle det. Du sender pakken til os, og i første omgang betaler du selv for fragtomkostningerne. Vi vil derefter refundere portoen til din bankkonto.

Returnering af elektroniske apparater er selvfølgelig fuldstændig gratis. Det eneste vi behøver at vide på forhånd er at du vil bruge den ovenstående service, og derefter kan du overlade alt andet til os.

Spørgsmål? Så kontakt os.
Når du indsender dette, vil Notino Deutschland und Österreich GmbH behandle dine oplysninger for at behandle dit ønske på basis af oprigtig interesse. I overensstemmelse med Privatlivspolitik kan du indsende en indsigelse mod denne brug af dine personlige oplysninger.