Wella ProfessionalsColor Fresh farvemaske til alle hårtyper

Wella Professionals Color Fresh farvemaske til alle hårtyper
Wella Professionals Color Fresh farvemaske til alle hårtyper
Chocolate Touch 150 ml
71,50kr

På lager | Kode: WLL07998
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
mandag 13.12.2021

Genopliv din hårfarve med nogle naturlige farvenuancer. Den ideelle maske til hårfarvning, Wella Professionals Color Fresh, er velegnet for enhver, så du skal bare vælge. Du kan neutralisere de gule toner med den, genoplive kobbertonerne eller skabe karameltoner.

Du kan nemt farve dit hår hjemme uden at blive bekymret for hårskader. Tøv ikke, og nyd stærke levende farver og glansfuldt hår.

Egenskaber:

  • genopliver og forbedrer hårfarve
  • giver håret en strålende glans
  • glatter hårstråene
  • gør det nemmere at rede ud
  • nærer effektivt håret
  • dufter behageligt

Ingredienser:

  • avokadoolie – plejer og nærer håret i dybden
  • uden ingredienser af animalsk oprindelse

Anvendelse:
Opdel det shampoovaskede og håndklædetørrede hår i lokker, og fordel gradvist en tilstrækkelig mængde maske ind i hver lok. Lad det sidde i 10 minutter. Skyl så grundigt. Du behøver ikke at bruge balsam. Brug altid beskyttelseshandsker mod misfarvning af hud og negle under anvendelsen.

Tip fra Notino:
Resultatet vil være mest synligt på lysere hår. På mørkere nuancer vil resultatet være mindre tydeligt.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper, lyst og afbleget hår
Effekter
Hydrering, Glans og blødhed, Nærende
Formål
Hårfarvning derhjemme
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper
Farve
mørkebrun
Wella Professionals er et førsteklasses hårplejemærke, som forbinder folk gennem kærlighed og lidenskab for hår. Takket være næsten 140 års erfaring har Wella Professionals en lang række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige i mere end 150 lande rundt omkring i verden. Mærket har mange originale patenter og deres førsteklasses kvalitet er certificeret af mange prestigefyldte priser og berømte frisører, som har samarbejdet på deres Wella hårprodukter. Wella Professionals er et førende mærke indenfor hårfarve. Wella hårfarver er altid effektive og giver professionelle og fejlfri resultater. Du skulle også prøve en Wella shampoo og balsam, Wella hårolie eller sjove og trendy Wella Colour Fresh midlertidige hårfarver. Kort sagt, hvis du ikke vil gå på kompromis med din hårpleje, og du altid er på udkig efter nye og bedre produkter for at holde dit hår smukt, så er Wella hårpleje noget for dig. Nyd følelsen af at have lækkert hår.