Skyllefarver til håret

Venter der vigtige begivenheder lige om hjørnet og vil du fremhæve din hårfarve i mindst et par uger? Bare sats på professionel pleje i form af skyllefarver. Så kan du forene hårfarven og understrege dens naturlige tone, eller ændre nuancen og prøve noget helt andet.

 

Skyllefarven hjælper dig også med at dække gråt hår og skjuler udvoksninger. Når du bruger en   skyllehårfarve behøver du ikke at bekymre dig over, om du skal vente i lang tid på at komme af med en farvenuance, som ikke lige er dig. Disse hårfarvepigmenter skylles nemt ud af håret, så du kan roligt eksperimentere og udforske nye farvenuancer og kombinationer.

Gør klar til hårfarvning:

Når du bruger skyllefarver skal du huske, at der er mulighed for en allergisk reaktion. Følg altid vejledningen og påfør - inden du går i gang med farvningen - en lille mængde af farven på f.eks. huden bag øret, og vent 48 timer.

Husk hjælpemidler, der gør farvningen nemmere: et gammelt håndklæde eller en trøje til dækning af skuldrene, beskyttelseshandsker (hvis de ikke er del af pakningen) og en dag- eller  fugtighedscreme til huden i hårkanten.

Vær ikke bange for at eksperimentere og opdag magien med skyllefarver. Prøv for eksempel fremragende farvemasker  Inebrya med masser af farvenuancer!

Se hele teksten skjul tekst

Bestsellere