Skyllefarver til håret

Bestsellere

Skylle hårfarve

Venter der vigtige begivenheder lige om hjørnet og vil du fremhæve din hårfarve i mindst et par uger? Bare sats på professionel pleje i form af skyllefarver. Så kan du forene hårfarven og understrege dens naturlige tone, eller ændre nuancen og prøve noget helt andet.

Skyllefarven hjælper dig også med at dække gråt hår og skjuler udvoksninger. Når du bruger en skyllehårfarve behøver du ikke at bekymre dig over, om du skal vente i lang tid på at komme af med en farvenuance, som ikke lige er dig. Disse hårfarvepigmenter skylles nemt ud af håret, så du kan roligt eksperimentere og udforske nye farvenuancer og kombinationer.

Typer af midlertidigt hårfarver

Nærende, tonende hårmaske, shampoo, hårfarve eller farvespray til grå hår? Du har flere valg:

Hårmaske til farvning

Leder du efter farvning og hårpleje på én gang? Da vil en farvende hårmaske være det bedste valg for dig! Den tilføjer næring og glans til håret og fremhæver dets farve. Specielt i lyst hår kan en farvende hårmaske skabe markante farveeffekter. Hvis du ikke har valgt den rigtige nuance, skal du ikke bekymre dig. Farven kan nemt vaskes ud efter et par gange.

Farvende hårshampoo

Farvende hårshampoo er en klassiker blandt vaskbare farver. Massér den blot ind i fugtigt hår, og skyl den ud efter et par minutter. Du kan vælge en tonende farveshampoo til gråt hår og meget kraftige nuancer.

Farvende hårspray

Spray, tør og afsted. Så let er det at spraye hårfarve. Det er perfekt, når du vil skabe et særligt hårlook med en stærk farve til en speciel lejlighed, og siden kunne vaske det ud igen. Der findes også hårspray med farve, der naturligt dækker grå eller tynde pletter i håret.

Hårmascara

Dækker hurtigt og effektivt udvoksninger og gråt hår. Mascaraerne ser naturlige ud, og du kan nemt vaske dem ud efter den første vask med shampoo.

Farvende hårmousse

Den understreger din naturlige farve, dækker grå hår og fikserer dit hår i den ønskede form. Farvende hårmousse er en enkel måde at farve på, der kan klares af alle.

Gør klar til hårfarvning:

Når du bruger skyllefarver skal du huske, at der er mulighed for en allergisk reaktion. Følg altid vejledningen og påfør - inden du går i gang med farvningen - en lille mængde af farven på f.eks. huden bag øret, og vent 48 timer.

Husk hjælpemidler, der gør farvningen nemmere: et gammelt håndklæde eller en trøje til dækning af skuldrene, beskyttelseshandsker (hvis de ikke er del af pakningen) og en dag- eller fugtighedscreme til huden i hårkanten.

Vær ikke bange for at eksperimentere og opdag magien med skyllefarver. Prøv for eksempel fremragende farvemasker Inebrya med masser af farvenuancer!