Hårfarve-fjerner

Undgå uønskede pletter på huden efter hårfarvning, eller ret på en nuance i håret, der ikke passer ind. Med en farveudtrækker behøver et forkert valg af farve ikke længere at plage dig. Og en hårfarvefjerner vasker let enhver dråbe farve, der smutter for dig under farvningen, af ansigtet, hænderne eller hårbunden.

Hårfarveudtrækker

En klassisk afblegning kan ødelægge håret for altid. Prøv derfor hellere en hårfarvefjerner, der bevarer kvaliteten af hårets struktur og samtidigt fjerner uønskede nuancer. En farveudtrækker kan også nære håret og forberede det på næste farvning.

Farvefjerner til hud

Overvejer du efter hver farvning, hvad du skal fjerne hårfarven fra huden med hurtigt og sikkert? Sats på sikkerheden, og gå efter de skånsomme hårfarvefjernere, der let vasker hårfarven af hænder og ansigt. Prøv de praktiske vaskeservietter eller rensetonik, der legende let klarer farven på huden.

Vores tip: Smør en beskyttelsescreme mod farvning af huden på huden i hårkanten eller bare en almindelig dagcreme. Takket være den vil farven på huden ikke sidde fast, og du får ikke problemer med det efter farvningen.