Affarvning af hår

Bestsellere

Hvordan lysner du dit hår på en skånsom måde?

Længes du efter strålende blonde nuancer, eller vil du gerne din hårfarve til at stråle og lysne den på en skånsom måde? Affarvningsmidler og afblegningsmidler til håret hjælper med at sikre et resultat af salonkvalitet, og desuden plejer de håret takket være nærende ingredienser som E-vitamin, protein, glycerin og arganolie, så hårets struktur ikke bliver beskadiget og udtørret, og hovedbunden ikke bliver irriteret.

Affarvningsmiddel eller afblegningsmiddel til håret?

Hvis du overvejer, hvordan du skal lysne dit hår hjemme, så er det først nødvendigt at skelne imellem, om du skal vælge et afblegningsmiddel eller et affarvningsmiddel til håret. Hovedforskellen består nemlig i måden, som håret bliver lysnet på.

Afblegningsmiddel til håret

Et afblegningsmiddel til håret lysner det naturlige pigment. Det drejer sig i bund og grund om en hårfarve, der indeholder en lavere koncentration af hydrogenperoxid og nærende ingredienser, der sikrer en skånsom lysning af håret. Denne metode er især egnet, hvis du vil lysne din naturlige hårfarve, eller hvis en lysere nuance er et mellemtrin før overgangen til en anden nuance af en permanent farve.

Typer af afblegningsmiddel til håret

  • Afblegningspulver kan effektivt genopfriske blondt hår, fjerne en gullig farvetone i håret efter farvning eller hurtigt lysne en mørk hårfarve med 1 til 2 nuancer. Takket være specielle typer af disse afblegningspulvere til håret kan du gradvist opnå en skånsom lysning med op til 9 nuancer.
  • Afblegningscreme til håret gør det muligt samtidigt at dække de første grå hår under lysningen. Vælg en afblegningscreme, hvis pigmenter pakker hvert hår perfekt ind, og som også erstatter manglende pigment.
  • Ombré afblegningsmiddel til håret gør det muligt på en skånsom måde at skabe en flydende overgang mellem farvetoner og en naturlig lysningseffekt af hårspidserne.
  • Hårfarve-fjerner fjerner rester af farver fra forskellige hårfarvningsmidler og fjerner uønskede og falmede farvetoner.

Affarvningsmiddel til håret

Affarvningsmiddel til håret fjerner alt pigment fra håret. Hvis du ønsker at forvandle en mørkere nuance til en blond manke, så er det nødvendigt med en fuldstændig affarvning eller blondering af håret. Det er nødvendigt at pleje hår, der er affarvet på denne måde med intensiv pleje, da hårets struktur nemt kan blive porøs og meget skrøbelig. Ved affarvning af hår anbefaler vi at bruge den såkaldte Plex-teknologi, der hjælper med at give håret tilstrækkelig næring og forhindre, at det bliver ødelagt. Hvis dit hår er meget mørkt og har tendens til at blive skadet, anbefaler vi at gå til frisør for at få lavet radikale ændringer af farven.

Vælg det bedste afblegningsmiddel til håret på notino.dk, og forvandl dine lokker til et væld af honningfarvede nuancer eller en kold platin, eller giv dig selv en chik ombré allerede i dag!