Øjenskyggepalette

Filter
Bestsellere

Eyeshadow palette

Få en palette med øjenskygger, som hjælper dig med at fremtrylle en uimodståelig øjenmakeup. Det tager kun lidt træning at fremhæve øjenfarve og give dit blik dybde. Og det hele på blot et par sekunder. Prøv øjenskyggepaletten fra Makeup Revolution, Lancôme eller NYX Professional Makeup og nyd et perfekt look!

Hvordan påfører du øjenskygger?

Påfør øjenskygger med en pensel eller aplikator. For det bedste resultat brug de lyseste farver fra paletten i din indre øjenkrog og under dine øjenbryn. Brug de mellemste nuancer og arbejd dig ned ad øjenlåget, og brug den mørkeste skygge ved det yderste af hjørnet og ved kanten af øjenlåget. Glem ikke at bruge skygger på nederste øjenlåg.

Vælg din øjenskyggepalette efter din øjenfarve

Ved hjælp af de rigtige farver fremhæver du din øjenfarve, dit blik vil virke klarere og dybere. Hovedreglen her er, at farver i paletten skal være i kontrast til din øjenfarve.

  • Blå øjne fremhæver du ved hjælp af mørkebrune toner, let lyserød eller lilla.
  • Grå øjne har brug for en mere intens farve. Et perfekt valg er metalliske toner som mørkebrun eller lilla.
  • Grønne øjne er som skabt til øjenskyggepaletter i forskellige lilla toner. Hvis en intens lilla farve er for meget for dig, brug lyserød, sølv eller stærk blå.
  • Brune øjne vil have det godt med beige og abrikosfarvede toner. For at fremhæve din øjenfarve endnu mere, prøv lyserøde, gyldne eller lilla toner.

Øjenskygger, som holder hele dagen

Vil du nyde dit perfekte look hele dagen? Glem ikke kvalitets primer under øjenskyggen. Den hjælper med at påføre skygger, gør skyggernes farver mere intense, og din skygge vil holde længere. Primer gør det også nemmere at fjerne makeuppen om aftenen. For at være sikker på, at din makeup holder, brug en fikseringsspray til makeup til slut.

Tør at være vild!

Med øjenskygge paletter  kan du more dig uden grænser. Slip din fantasi fri med et dramatisk smokey look. Brug friske farver, hvis du er i godt humør. Leg med din makeup, og få også en konturpalette for at give skygge til dit ansigt.