Contour palette

Bestsellere

Konturpalette

Opdag hvor vidunderligt det er at skabe konturer i dit ansigt, og nyd en perfekt makeup som en filmstjerne! Du har kun brug for den rigtige konturpalette, et par  makeuppensler og lidt dygtighed.

Hvad er ansigtskonturering?

Konturering er en populær makeupteknik, som skjuler de svage sider, fremhæver konturer i dit ansigt, og giver din hud et friskt look. Få en  palette med bronzer, powder light og blusher, og nyd at lege med lys og skygge.

Hvordan konturerer man rigtigt?

Begynd med at markere de konturer i ansigtet, som du vil fremhæve. Bagefter tilføj mere farve og skygge fra paletten, skridt for skridt.

  • Påfør mørk bronzer de steder, som du synes skal se mindre ud, eller tiltrække mindre opmærksomhed. Det er typisk under kindbenene, ved din hårlinje, i tindingen, og siderne af din næse. Mørk bronzer får dit ansigt til at se slankere ud. Brug skyggen, som er cirka to nuancer mørkere end din naturlige hudfarve, for at opnå et naturligt udseende.
  • Brug toner som er lysere end din naturlige hudfarve til de steder i ansigtet, som skal træde frem. Det er typisk hagen, området under øjnene, eller mellem øjenbryn.
  • Powder light  vil give din hud et meget sundere ånde. Brug en flad makeuppensel, som er bedst til at lægge pudder let over kindbenene.
  • Blusher  vil tilføre din hud et sundt ånde, og understreger dit look med en mild lyserød tone. Påfør blusher øverst på kindbenene med lette penselstrøg.

Prøv konturpaletter fra NYX Professional Makeup, L'Oréal Paris eller Makeup Revolution, glem ikke fikseringsspray til makeup og glæd dig over et perfekt udseende hele dagen!