Makeup RevolutionCheek Kit Ansigtspalet

Makeup Revolution Cheek Kit Ansigtspalet
Makeup Revolution Cheek Kit Ansigtspalet
Specialtilbud
Skygge Take a Breather 4 x 2,2 g
34,80kr

På lager | Kode: MUR06919
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Lad dit ansigt stråle. Ansigtspaletten, Makeup Revolution Cheek Kit, forener bronzerens og highlighterens styrke. Hver af de fire marmorerede skygger er højt pigmenterede, ser fine ud med en diskret glimmer og har en silkeagtig konsistens, der glider glat hen over huden. Du kan regne med, at din makeup altid vil se helt perfekt ud.

Du kan bruge de enkelte skygger alene til at definere ansigtets konturer eller til at fremhæve kindbenene og tindingerne, eller du kan blande dem med en børste og dermed give hele ansigtet en sund glød.

Egenskaber:

  • gør det muligt at konturere ansigtet
  • fremhæver og highlighter ansigtstræk
  • en høj pigmentering og en silkeagtig konsistens
  • kan også bruges som øjenmakeup
  • egnet til veganere

Brugsanvisning:
Påfør med en konturbørste. Påfør de mørkere nuancer på fordybninger i ansigtet og de lyse nuancer på steder, som du vil fremhæve.

Tip fra Notino:
Har du lyst til en markant makeup med en jævn folieeffekt? Så brug paletten i stedet for øjenskygge, og påfør en hvilken som helst nuance våd på øjenlåget.

Kosmetik fra Makeup Revolution er en ægte revolution inden for makeup. London-mærket råder over en bred samling kvalitetsprodukter, der er til at betale, og som med sikkerhed vil gøre et dybt indtryk på dig. Deres luksuriøse øjenskyggepaletter er især populære og skiller sig ud med deres kombination af pigmentering og lyse farver.

Alle bør mindst have én palet fra Makeup Revolution i deres makeupsamling. Mærket har også masser andre skønhedsjuveler i deres kollektion. Gå ikke glip af Makeup Revolution-foundationen eller den ikoniske Makeup Revolution-concealer, der er tilgængelig i flere forskellige udgaver til stort set enhver hudtone. En anden ting, der springer i øjet, er mærkets originale og legesyge, men samtidig praktiske produktdesign, som du med sikkerhed vil elske. Giv din makeup stil og originalitet med Makeup Revolution London!