Concealerpalette

Concealer palette

Find ud af, hvordan du kan takle alle de små hudproblemer ved hjælp af en concealer palette, og nyd en vidunderlig fejlfri makeup. Den rigtige concealerfarve hjælper dig med at dække mørke rande under øjnene, akne og giver din hud klarhed.

Måske bruger du allerede hudfarvede concealers til at dække små problematiske steder i dit ansigt. Prøv også farvede concealers, som er endnu mere effektive. Deres virkning er baseret på princippet af kontrast af komplementære farver. De modsatte farvetoner neutraliserer hinanden. Med en concealerpalette finder du en løsning på ethvert problem i dit ansigt.

Farver i concealerpalette og deres brug:

  • Grøn concealer dækker de røde pletter og bumser i ansigtet. Den er velegnet til akne.
  • Gul concealer dækker lillafarvede og grå rande under øjnene. Giver din hud et friskt ånde og kan også skjule blå mærker.
  • Orangefarvet concealer fungerer på en lignende måde som den gule. Brug den også til rette mørke rande under øjnene.
  • Lyserød concealer giver mere lys til øjenomgivelser, og maskerer hudens blå toner.
  • Rød concealer neutraliserer hudens blå undertoner og skjuler mørke rande under øjnene meget mere effektivt end en beigefarvet concealer.
  • Lilla concealer neutraliserer hudens gule undertoner.

Sådan påfører du concealer?

Påfør den farvede concealer på de problematiske steder i dit ansigt med fingrene, pensel eller en makeupsvamp, og spred den grundigt. Concealerfarven fra  paletten skal blendes med din hud, så der ikke er nogen overgange. Læg dernæst makeup, og afslut med pudder.