Gråt hår

Bestsellere

Pleje til gråt hår

Vær ikke bange for gråt hår, og bær dit grå hår med stolthed. For at holde dit hår smukt og sundt, brug specielle præparater til gråt hår. Mens dit hår mister pigment, bliver det mere sensitivt og kan blive svagt og har derfor brug for grundigere pleje. Notino.dk tilbyder præparater til gråt og hvidt hår med nærende stoffer, som for eksempel coenzym Q10, som stimulerer hårrødder, og reaktiverer produktionen af keratin.

Vælg en rigtig god shampoo til gråt hår. Hvis dit hår har en uønsket gul tone, vælg da en silver shampoo, som neutraliserer denne farvetone. Blandt vores tilbud finder du også shampoos til gråt hår med farvende pigmenter, som giver dit hår en mørkere farvetone.

Brug hårbalsam  eller en hårmaske til et stærkere og glattere hår. Du kan prøve en skønnende soufflé eller hårspray med sølvpigmenter for at genopfriske dit hvide hårs farve. Hvidt hår mangler pigment, som virker som solskinsfilter, brug derfor hårpræparater med UV-filter, som beskytter dig mod den skadelige stråling.

Har du besluttet dig at gemme dit grå hår? Løsningen er en hårfarve. Ret dig dog efter følgende regel: Den farve, du vælger, skal være en tone lysere, end din naturlige hårfarve plejer at være. Sådan bliver din nye hårfarve ikke for kraftig, og den vil virke mere naturligt.

Vælg blandt et bredt udvalg af præparater til gråt og hvidt hår fra mærker såsom  Alpecin, Schwarzkopf Professional, L'Oréal Professionnel og andre. Vi har lavere priser end de fysiske butikker.