Farvet hår

FILTER PÅ
  • Farvet hår
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   6
  •   1
Bestsellere

Hvilken kvinde vil ikke gerne have en fantastisk strålende hårfarve? Med nutidens hårfarver  er det nemt. Hvis dit farvede hår skal være smukt i lang tid, kræver det brug af specielle midler, som beskytter din farve mod blegne for tidligt, giver fugt og næring til dit hår.

Pleje til farvet hår starter med at vaske håret. Vælg en mild shampoo, og hold dig væk fra såkaldte renseshampoos. Det bedste valg er en special shampoo til farvet hår, som forebygger, at din hårfarve vaskes ud. Og husk, at det nyfarvede hår først bør vaskes to dage efter, så håret får nok tid til absorbere farven.

Efter at dit hår er vasket, skal det have den nødvendige næring. Brug en speciel balsam  til farvet hår, hver gang du vasker dit hår, og giv dit farvede hår en intensiv kur i form af en nærende hårmaske mindst én gang om ugen. UV-stråling har negativ indflydelse på farvens intensitet, og derfor er det ideelt at bruge styling-midler og beskyttende olier med UV-filter, som beskytter din hårfarve mod at blegne.

På notino.dk tilbyder vi et bredt udvalg af præparater til farvet hår til fantastiske priser! Med ekspresslevering.