Clips til sutter

Filter
Prisklasse

til

Mærke
Gratis gaver og tilbud

Suttesnore og suttekæder, der sidder godt fast

Med en praktisk suttekæde eller clips til sutten havner sutten ikke længere på jorden eller forsvinder i barnevognen, når I er ude at gå tur! Clips til sutter er universale og passer perfekt til en hvilken som helst type eller mærke af sut. Det er nok at sætte den ene ende fast på babyens tøj eller på barnevognen og at sætte sutten fast på den anden ende. Gør det evindelige arbejde med at vaske og sterilisere sutter, der er faldet på jorden, nemmere for dig selv, og vælg den bedste clips til sutter i dag!

Hvordan vælger man en clips til sutten?

Når du vælger en sutteholder, så tænk ikke kun på ,om den har et interessant design og materiale, men også på den måde clipsen bliver sat fast på eller på længden på snoren eller kæden. Det gælder generelt, at kæden ikke må være længere end 20 cm for at forhindre, at den bliver viklet rundt om barnets hals eller hoved.

Sutteholderes materiale

Clips til sutter er fremstillet af sikre materialer i forskellige design, og det er kun op til dig, hvad du vælger.

  • En sutteholder af stof er oftest fremstillet af bomuld eller hør og findes i en bred vifte af farvekombinationer og motiver. En suttesnor er meget praktisk og let, og den besværer ikke babyen på nogen måde eller klemmer nogen steder.
  • En clips eller en suttekæde af plast er fremstillet af ufarlig plast uden BPA, og du finder mange sjove design i vores sortiment. Clips af plast kan klemme barnet let i nogle sovestillinger.
  • En silikoneclips til sutter er fremstillet af silikone i fødevarekvalitet og holder sig så god som ny meget længe. Udover at være en fantastisk makker på rejser, så findes silikoneclipsen også i en bred vifte af forskellige farvedesign.
  • En clips af træ til sutter er oftest fremstillet af bøg, ahorn eller enebær. En sutteholder af træ er meget stærk, bevarer sin behagelige duft af træ og er omhyggeligt slebet, så den er helt sikker for babyen.

Måder til at sætte clipsene fast på sutten

I den ene ende af sutteholderen er der en klemme, der ganske enkelt sættes fast på barnevognen eller barnets tøj, men måderne, som sutten sættes fast på, varierer.

  • En løkke til at trække igennem er den mest almindelige variant, hvor sutten sættes fast på snoren med løkken, som sutten kan bevæge sig på. Hvordan sættes clipsen på sutten? Vi trækker ganske enkelt løkken gennem suttens hank, og herefter trækker vi hele clipsen gennem løkken.
  • En rund karabinhage holder sutten, så den kan bevæge sig med en mekanisme, som babyen ikke kan åbne.
  • Velcro holder sutten i én position og gør det lettere for barnet at fange den.

Sæt en stopper for sutter, der hele tiden bliver væk, og vælg en sutteholder til din baby, der passer rigtig godt til dit lille barns tøj!