Madkasser til børn

Bestsellere

Sådan vælger du en madkasse til børn

Glem alt om maste boller i en plastpose. Med en madkasse kan du slippe fantasien løs, når du forbereder forskellige madpakker, og tilmed bidrager du til at beskytte miljøet, da madkassen til skolemaden, til gåturen eller udflugten kan bruges igen og igen.

Sådan ser den ideelle madkasse til børn ud

Inden du kaster dig ud i at købe en, så overvej, hvilke vigtige egenskaber en madkasse bør have:

  • Størrelse. Der bør være plads til hele madpakken i madkassen, eller i det mindste til det vigtigste, der har brug for en fast, ydre emballage. Hvis den er for stor, vil den fylde for meget i skoletasken, madpakken vil ryge ud, og en lille madkasse vil ikke være til megen nytte.
  • Materiale. Til børn er det ideelle materiale plast, der meget let kan fås i alverdens forskellige farver. Hvis den falder på jorden ved et uheld, sker der ingenting i sammenligning med dem af glas. Hvis du har en opvaskemaskine, så tjek, om madkassen til børn egner sig til den.
  • Tæthed. Vil du engang imellem fylde madkassen med noget andet end rugbrødsmadder? Så fokusér på, hvor tæt den er. Silikonekomponenter garanterer, at selv ikke frugtsaft eller anden væske kommer til at løbe ud mellem siderne i skolebøgerne.
  • Inddeling. En madkasse med rum holder saftige, tørre og aromatiske madvarer adskilt fra hinanden.
  • Uimodståelighed. Det sidste punkt, men absolut et af de vigtigste. Hvis du køber en madkasse til dit barn til skolen, så lad dem vælge efter deres eget hoved, eller vælg efter deres smag.

Mere end bare en madkasse til madpakken

En madkasse som et smart tilbehør? Det betyder noget for børn, at den ser flot ud, så du kan være sikker på, at madkassen til børn i et sæt med en flaske også vil glæde dit skolebarn – du kan roligt give det som en fødselsdags- eller julegave. En madkasse er dog ikke kun til skolebrug. Uanset hvilken udflugt I skal på, så vil en madkasse eller en lille beholder med låg passe på maden til at komme i rygsækken.

Genopfyldelige madposer til de mindste

Du kan også klare madpakker til dit yngste barn, uden at det er nødvendigt at lave mere og mere affald. Genopfyldelige madposer er ideelle til mødre, der vil have styr på deres børns mad. Madposen er desuden meget behagelig for barnet. Den er nem at holde med de små hænder, og det kan for eksempel drikke indholdet i barnevognen.

Madposer kan du ganske enkelt åbne og fylde med en blanding af frugt, yoghurt eller hvad som helst, du finder på. Derefter lukker du den sikkert igen med lynlås, som regel en dobbelt. Derfor kan du regne med, at der ikke løber noget ud. De er nemme at vaske, og de kan som regel kommes i opvaskemaskinen og i fryseren.

Det siges, at vi også spiser med øjnene, og det gælder også børn. Hvis du pakker sunde, lækre ting ind i en flot madkasse, kan du regne med, at den er tom, når den kommer tilbage. Nu ved du desuden, hvilke kriterier en madkasse ideelt bør opfylde, så nu er det tid til at shoppe. Du kan finde varer til børn af førsteklasses kvalitet på notino.dk!