Hagesmække til børn

Hvordan vælger man en hagesmæk?

Beskyt din babys tøj mod at blive snavset. Hagesmække er en uundværlig del af barnets spisetid. Hagesmække til børn er beregnet til nyfødte, babyer og småbørn og bliver fremstillet af forskellige materialer i forskellige faconer og farvedesign. Nogle af dem kan endda vaskes i opvaskemaskine, mens andre er rigtig gode til rejser. Du skal bare vælge.

Typer af hagesmække til børn

  • En hagesmæk af stof er meget behagelig at have på, da den er let og tilpasser sig barnets bevægelser helt nøjagtigt. Hagesmække af stof er oftest lavet af frotté, bomuld eller bambus, og efter brug vasker du dem i vaskemaskinen.
  • En hagesmæk af plast er fremstillet af tyndt, men stærkt plast, og efter brug kan du bare skylle den eller tørre den af. Det drejer sig om en vandtæt hagesmæk, og da den er nem at rengøre, holder den sig som ny i lang tid.
  • En hagesmæk af silikone sidder godt og er meget behagelig at have på. Den er fremstillet af yderst holdbar silikone, og derfor kan du ganske enkelt også vaske den i opvaskemaskinen efter brug.
  • En hagesmæk af papir er et fantastisk alternativ til rejser. Det drejer sig om en engangshagesmæk, der er fremstillet af silkepapir eller uvævet stof, der kan smides i skraldespanden efter brug. Den praktiske pakke indeholder flere af dem og passer i enhver håndtaske eller i barnevognen.

Faconen på hagesmække til børn

Hagesmække til babyer har forskellig facon og også forskellig slags lukning. Lukningen kan enten justeres med tryklåse og vokser sammen med barnet, eller den har bindebånd eller velcro, der snarere er almindelig på de klassiske hagesmække.

  • En klassisk hagesmæk er egnet til de mindste babyer, og du kan også nemt bruge den til at tørre savl af med. Den er meget praktisk og kan foldes til rejser. På notino.dk kan du finde hagesmække til både nyfødte og børn, der er nogle måneder gamle.
  • En hagesmæk med en lomme eller en opsamler er egnet til børn fra 5 måneder og er uundværlig, når du begynder med babymad. En hagesmæk med opsamler fanger de bidder af mad eller puré, der falder af, og forhindrer dermed, at der falder småstykker ned under bordet eller på barnets fødder.
  • En hagesmæk med ærmer er nyttig, når barnet forsøger at spise selv, men du kan også nemt bruge den til forskellige kreative aktiviteter.

Uanset om dit lille barn først skal til at begynde med babymad eller allerede er ved at lære at spise selv, så vælg en praktisk silikone-hagesmæk med en lomme eller en opsamler, der vil være et fantastisk hjælpemiddel ved bordet og spare dig tid, når du skal vaske børnetøjet. Klassiske hagesmække til børn eller engangshagesmække kan du nemt putte i enhver taske eller håndtaske, og du kan tage afsted. Du finder alt det nødvendige på notino.dk.