Gå videre til hovedindhold

Ziaja

Om Ziaja

En klar og oprigtig mission lige fra begyndelsen – siden 1989 har det polske kosmetikmærke Ziaja bragt sine kunder produkter inden for hud-, hår- og kropspleje, der både er af meget høj kvalitet og tilgængelige. 

Mærket Ziaja blev grundlagt af apotekerne Aleksandra og Zenon Ziaja i Gdansk. Zenon Ziaja arbejdede i et hospitalsapotek, og i fritiden eksperimenterede han med sine egne opskrifter til fremstilling af salver. Derefter opstod idéen om at have sin egen virksomhed. Og da begejstringen og beslutsomheden holdt, besluttede ægteparret sig for at fremstille deres egen kosmetik, der indeholder ingredienser af naturlig oprindelse. 

Det allerførste produkt var en olivencreme, der stadig bliver solgt i dag med stor succes. Kosmetik fra Ziaja giver huden i ansigtet og på kroppen, samt håret en intensiv pleje og næring takket være innovative opskrifter, der indeholder gedemælk, kakaosmør eller hybenrose.

Prøv for eksempel den cremede brusesæbe, Ziaja Goat's Milk, eller den milde gel til intimhygiejne, Ziaja Intimate Creamy Wash. Håndcremen, Ziaja Olive Oil, der giver en perfekt regenerering af stresset hud når som helst på dagen, bør selvfølgelig heller ikke mangle i din håndtaske. Huden på din krop vil helt sikkert sætte pris på den fugtgivende kropscreme, Ziaja Baltic Home Spa Wellness. Og din ansigtshud vil blive renset og dejligt opfrisket af toneren med hyaluronsyre, Ziaja Acai Berry. 

Se hele teksten skjul tekst