Ziaja

Om Ziaja

Et klart og tydeligt budskab fra start – Ziaja har tilbudt produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris til deres kunder siden 1989. Vink farvel til kedelig, tør eller slap hud, glem bekymringerne om dit beskadigede hår, og opdag enkelthedens styrke.

Det polske mærke Ziaja blev grundlagt af Aleksandra og Zenon Ziaja, et apotekerpar, som besluttede sig for at fremstille produkter med naturlige ingredienser. Deres første produkt var en olivencreme, som har været populær lige siden. Ziaja tilbyder altid din hud og hår intens fugt og pleje, takket være de nyskabende formularer som indeholder aktive ingredienser såsom gedemælk, kakaosmør og vilde roser.

Ziaja Cocoa Butter-kollektionen indeholder for eksempel en emulsion til ansigt og krop, en antirynkecreme med co-enzymet Q10 og en læbebalsam. Deres produkter er fyldt med antioxidanter, mineralsalte og fedtsyrer, og de forhindrer med succes huden fra at tørre ud. En anden populær kollektion hedder Ziaja Goat Milk. Prøv den enzymatiske peel, silikone-mikroskrubben eller body butter. Og du vil med sikkerhed elske Ziaja-håndcremen, som udbedrer dine hænders stressede hud, når du har brug for det.

Se hele teksten skjul tekst

Filter
Bestsellere