Gå videre til hovedindhold

PARFUMER FRA VERSACE

OM VERSACE

Det er ikke kun inden for modeverdenen, at Versace-mærket er et symbol på italiensk luksus og tidløs stil med et anstrøg af ekstravagance. I modetøj og parfumer såvel som tilbehør med det ikoniske Medusa-logo forenes den moderne livsstil med kærlighed til den italienske tradition og familiearv.

Dette luksusmærkes historie går helt tilbage til 1978, hvor det blev grundlagt i Milano af den progressive og excentriske modedesigner Gianni Versace. Hans karakteristiske stil vandt med det samme beundrere over hele verden, og Versace-mærket blev et af de førende, internationale modehuse. Den første parfume fra Versace – Gianni Versace for Women – blev sendt på markedet i 1981; i dag omfatter hele repertoiret et større antal Versace dufte til både kvinder og mænd.

Blandt de mest populære Versace parfumer til mænd hører Versace Eros Eau de Toilette med en aromatisk duftkomposition, Eau de Toilette Dylan Blue og Versace The Dreamer, eller den helt bogstaveligt glødende Eau de Parfum, Versace Eros Flame. Kvinder over hele verden har været enige om at kunne lide den legendariske frugt-blomsterduft Versace Bright Crystal eller den blomster-træagtige Versace Versense. Versaces parfumer til kvinder i gavesæt nyder sammen med kosmetik til kroppen også stor succes.

Prøv du også at dufte til Versaces parfumer – dufte fyldt med lidenskab og det italienske temperament.

Se hele teksten skjul tekst