Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum til kvinder

Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum til kvinder
Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
90 ml
570,80kr

Kode: VER1487 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Versace Bright Crystal Absolu
Ingredienser

Skjul ikke den lidenskabelige side af din personlighed. Eau de parfumen til kvinder Versace Bright Crystal Absolu er fuld af ophidselse, længsel og provokation og får dig og alle omkring dig i en sensuel stemning.

  • frugtduft
  • blomsterduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Yuzu, Granatæble, Forfriskende duftnote
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lotus, Hindbær, Magnolie, Pæon
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Mahogni, Rav
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Versace

Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.

Anmeldelse Versace Bright Crystal Absolu