Versace Eros Eau de Parfum til mænd

1×
Versace Eros Eau de Parfum til mænd
Versace Eros Eau de Parfum til mænd
Fri levering
100 ml
620,00kr

Kode: VER08269 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Versace Eros
Ingredienser

Vær modig som Eros, den græske kærlighedsgud. Eau de parfumen til mænd, Versace Eros, der gemmer på træagtige, orientalske og friske noter, vil hjælpe dig til at få hans lidenskabelighed og mod. Den vil omgive dig med en fængslende duft, understrege din maskulinitet og give dig en dråbe selvtillid hver dag.

  • en sensuel duft til mænd
  • inspireret af Eros – kærlighedens gud
  • ideel til om dagen og til specielle lejligheder

Duftens komposition
Først frigives duften af italiensk citron og mandarin, mynteolie og lækker, kandiseret æble. Herefter bliver dine sanser glædet af gourmetvanilje, geranium, eksotiske tonkabønner og ambroxan. Duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af varmt ceder- og sandeltræ, vetiver, patchouli og vanilje.

Duftens historie
Duften, Versace Eros, så først dagens lys i 2012. Det er parfumeskaberen Aurelien Guichard, der står bag duftens komposition, der får én til at tænke på den græske kærlighedsgud. Duftens flakon er udsmykket med den ikoniske Medusa, der er karakteristisk for mærket Versace.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citronskal, Grønt æble, Mynte
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Storkenæb, Vanilje, Tonkabønner, Ambroxan
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Slåenlav, Vetiver, Cedertræ
Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Om mærket Versace

Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.

Anmeldelse Versace Eros1