Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette til mænd

Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
523,80kr

Kode: VER3146 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Versace Dylan Blue Pour Homme
Ingredienser

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd Versace Dylan Blue Pour Homme garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • fougèreduft
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grapefrugt, Vandnoter, Calabresiske bergamot, Figenblade
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Patchouli, Sort peber, Papyrus, Violblade, Ambroxan
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Frankincense, Safran, Tonkabønner
Parfumekategori
aromatisk

Om mærket Versace

Mærket blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, som havde været særdeles progressiv og excentrisk helt siden sine teenageår. Versace foldede sig snart ud som en karismatisk og verdensberømt designer, der hurtigt voksede ud over modeverden. Versace er blevet et førende internationalt modehus og symbol på italiensk luksus og tidløs mode på tværs af verden. Versaces aftershave til mænd og parfume til kvinder afspejler passion, forførelse og provokation. Du kan også mærke kærligheden til italienske tradition og familiearv deri. Berømte parfumemestre står bag hver af de unikke Versace-parfumer, der består af nærmest perfekt duftkompositioner. Den første Versace-parfume – Gianni Versace til kvinder – blev lanceret i 1981, og hele kollektion spænder i dag over mere end 50 eaux de toilette og eaux de parfum. Duft til Versace for dig selv – dufte uden tøjler med et italiensk temperament.

Anmeldelse Versace Dylan Blue Pour Homme