Gå videre til hovedindhold

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Hvilket mærke sætter trenden for hårstyling, samarbejder med de bedste stylister i verden og er altid at finde backstage ved modeshows i Paris, New York, London eller Milano? Det er selvfølgelig L’Oréal Professionnel, et topprofessionelt hårplejemærke med fransk DNA.

L'Oréal Professionnels historie går helt tilbage til 1909, da en fransk kemiker ved navn Eugène Schueller opfandt den første milde hårfarve og grundlagde et firma, der nu bringer lidt Paris til hele verden. I 2012 blev L'Oréal Professionnel den officielle partner for Paris Fashion Week, men de har været en bærende kraft på modeshows i årevis. Forskerne ved L'Oréal-laboratorierne arbejder konstant på banebrydende teknologier og nye eksklusive tjenester for at sikre, at mærket altid er foran konkurrenterne.

L'Oréal Professionnels omfattende portefølje af hårpleje inkluderer L'Oréal Professionnel-shampoo udviklet til hver eneste hårtype, professionelle stylingprodukter, dybe behandlinger til skadet hår og L'Oréal Professionnel Source Essentielles naturlige hårpleje.

Behandl dit hår med L'Oréal Professionnels produkter – førstevalget for frisører i hele verden.

Se hele teksten skjul tekst