L'Oréal Professionnel Serie Expert

Din populære Serie Expert i ny emballage! 

Udviklet af professionelle til alle, der elsker professionel hårpleje. Erfarne forskere har udviklet hårplejen, Serie Expert, i nært samarbejde med de bedste frisører i verden.

Nu er den endnu mere professionel, mere moderne og mere bæredygtig.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Er dit hår skadet og tørt, og bryder du dit hoved med, hvordan du skal give det alt det, som det mangler?
Serien Serie Expert Absolut Repair til øjeblikkelig fornyelse af hårets overflade og dets regenerering indeholder ekstrakter fra kornprotein og gylden quinoa. Hårets beskadigede overflade bliver med det samme forvandlet, og håret bliver blødt og glansfuldt og føles let.

Igennem dit liv kan du skade dit hår, enten kemisk eller mekanisk. I begge tilfælde har det brug for en dybdegående pleje, der består af flere trin: 
> Valg af en regenererende shampoo, der fornyr hårets overflade og fjerner snavs fra det uden at belaste det og med en følelse af lethed. 
> Det rette valg af dybdevirkende plejeprodukter til at give mere modstandsdygtigt, blødere og mere glansfuldt hår. 

TIP
: Det er også godt at pleje skadet hår med de rette leave-in-produkter, for eksempel olie. De tilfører håret glans, nærer det og gør det nemmere at rede igennem.

 
 
 

Se hele teksten skjul tekst

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Vil du bevare længden i dit hår, men har du svækkede og tynde spidser?
Så er Serie Expert Pro Longer den rette for dig. 

Hvordan plejer man tyndt og sensitivt hår i længderne?
> Shampooen Pro Longer, der fornyr længderne, er det første valg, hvis du føler, at dit hårs spidser er svækkede, og du ikke vil klippe håret.
> Masken er egnet til udpræget sensitivt hår. Den tilfører håret styrke og fylde, og det kommer til at se kraftigere ud.
> Plejen til fornyelse af længderne hjælper øjeblikkeligt med at forny hårstrået, og håret bliver derfor stærkere og mere glansfuldt i hele dets længde.

TIP: For at få en øjeblikkelig udfyldning af spidserne så prøv den professionelle, koncentrerede pleje, Pro Longer, til hjemmebrug, der er rettet mod de mest sensitive områder af hårstrået.

 

Se hele teksten skjul tekst

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Vil du gerne have, at slutresultatet for din nye farve og balayage holder sig perfekt så længe som muligt, som den dag du besøgte salonen?
Prøv den tofasede hjemmemetode fra den professionelle serie, Serie Expert Metal Detox, der sikrer en stabil gennemrensning og beskyttelse af håret mod ophobning af metalpartikler efter en hvilken som helst farvebehandling, balayage eller lysning. Den bevarer dermed den strålende og intenst glansfulde farve. Samtidig sikrer Metal Detox beskyttelse af farven mod UV-stråling, selv ved de mest delikate farver og reflekser.

Hvordan fungerer Metal Detox-metoden?
> Metal Detox cremeshampoo renser håret skånsomt igennem og fjerner de metalpartikler, der har ophobet sig i det.
> Metal Detox masken beskytter hårstrået mod aflejring af metalpartikler. Håret bliver med det samme tydeligt glattere, blødere og mere næret. 

Se hele teksten skjul tekst

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Leder du efter den rette pleje til dit blonde hår?
Produkterne i Serie Expert Blondifier sørger for at give dit blonde hår en strålende farve og glans. 
For at du kan give dit blonde hår en skræddersyet pleje er det vigtig at vide, hvilket slutresultat du vil opnå. Efter at have spurgt din frisør til råds vælger du farve, balayage eller lysning, og du beslutter, om du helst vil have hår i varme eller kolde toner. Din hårpleje derhjemme bør svare til dette. 

Velegnet pleje til blondt og lysnet hår:
> Hvis du vil pleje din blonde farves kolde reflekser, så vælg en shampoo og pleje med neutraliserende, lilla pigmenter til at fjerne uønskede gule toner. 
> Hvis dit mål er at forny overfladen og give dit naturlige blonde eller lysnede hår næring, så vælg en opfriskende shampoo og pleje. 

Se hele teksten skjul tekst

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Farvet hår har brug for professionel pleje for at bevare sin glans, glød og dybde i længderne, hvor farven har mest tendens til at blive vasket ud. Årsagen til dette kan enten være utilstrækkelig pleje eller også selve hårets porøsitet. 

 

Velegnet pleje til farvet hår: 
> Forlæng din farves skønhed og glød ved at vælge den rette shampoo, der beskytter farven mod at falme og håret mod at blive skadet. 
> Glem heller ikke, at jo længere håret er, desto mere sensitivt er det, og derfor er det passende at pleje det ved at vælge de rette produkter. Sådan vil du gøre håret blødt og glansfuldt, og det vil blive beskyttet fra rod til spids. 

TIP
: Supplér også den perfekte pleje af dit farvede hår med leave-in-produkter, der vil fremhæve slutresultatet og derfor hjælper med at bevare farvens dybde, som den var i salonen.

 
 

Se hele teksten skjul tekst

Bestsellere