Gå videre til hovedindhold

L'Oréal Professionnel Serie Expert

Din populære Serie Expert i ny emballage! 

Udviklet af professionelle til alle, der elsker professionel hårpleje. Erfarne forskere har udviklet hårplejen, Serie Expert, i nært samarbejde med de bedste frisører i verden.

Nu er den endnu mere professionel, mere moderne og mere bæredygtig.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Er dit hår skadet og tørt, og bryder du dit hoved med, hvordan du skal give det alt det, som det mangler?
Serien Serie Expert Absolut Repair til øjeblikkelig fornyelse af hårets overflade og dets regenerering indeholder ekstrakter fra kornprotein og gylden quinoa. Hårets beskadigede overflade bliver med det samme forvandlet, og håret bliver blødt og glansfuldt og føles let.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Vil du bevare længden i dit hår, men har du svækkede og tynde spidser?
Så er Serie Expert Pro Longer den rette for dig. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Vil du gerne have, at slutresultatet for din nye farve og balayage holder sig perfekt så længe som muligt, som den dag du besøgte salonen?
Prøv den tofasede hjemmemetode fra den professionelle serie, Serie Expert Metal Detox, der sikrer en stabil gennemrensning og beskyttelse af håret mod ophobning af metalpartikler efter en hvilken som helst farvebehandling, balayage eller lysning. Den bevarer dermed den strålende og intenst glansfulde farve. Samtidig sikrer Metal Detox beskyttelse af farven mod UV-stråling, selv ved de mest delikate farver og reflekser.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Leder du efter den rette pleje til dit blonde hår?
Produkterne i Serie Expert Blondifier sørger for at give dit blonde hår en strålende farve og glans. 
For at du kan give dit blonde hår en skræddersyet pleje er det vigtig at vide, hvilket slutresultat du vil opnå. Efter at have spurgt din frisør til råds vælger du farve, balayage eller lysning, og du beslutter, om du helst vil have hår i varme eller kolde toner. Din hårpleje derhjemme bør svare til dette. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Farvet hår har brug for professionel pleje for at bevare sin glans, glød og dybde i længderne, hvor farven har mest tendens til at blive vasket ud. Årsagen til dette kan enten være utilstrækkelig pleje eller også selve hårets porøsitet.