Bvlgari Man Wood Neroli GavesætII. til mænd

Bvlgari Man Wood Neroli Gavesæt  II. til mænd
Bvlgari Man Wood Neroli Gavesæt  II. til mænd
Fri levering
433,90kr

Kode: BVL07438 | På lager

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 15 ml

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Bvlgari Man Wood Neroli
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til mænd Bvlgari Man Wood Neroli i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, og du kan være sikker på, at det er det rigtige.

Egenskaber:

  • indeholder den normale størrelse og en miniatureflaske
  • glæder alle mænd
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 15 ml

Ingredienser

Parfumekategori
citron, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Bvlgari

Forestil dig de enestående materialer, livlige farvekombinationer og stilfulde mønstre, der strømmer ned ad perfekt proportionerede kurver – det er Bvlgari. Både deres mode- og kosmetikprodukter vil forvandle din personlighed og tilpasse sig kroppen som en ekstra hud.

 

Det italienske modehus Bvlgari blev grundlagt i 1884 i Rom af Sotirio Bulgari, manden som navngav mærket. I mere end 130 år har virksomheden tilbudt luksuriøse modedesigns, tilbehørsprodukter, og art deco-smykker.

Bvlgari skabte også sit omdømme ved at designe parfumer. Mange Bvlgari-parfumer er elsket af kvinder over hele kloden takket være deres unikke kompositioner – som for eksempel Bvlgari Omnia, der er inspireret af ædelstene, er med tiden blevet en legende, der er udødeliggjort i gentagne udgivelser, som enten er blevet lanceret i begrænsede eller nye versioner.

Bvlgari er ikke alene et symbol på udsøgt perfektion: som mærke tager de også hensyn til miljøet. Virksomheden sætter konstant nye mål for at inkorporere bæredygtighed og gør sig gældende, når det kommer til andre globale udfordringer.

Anmeldelse Bvlgari Man Wood Neroli