Chanel Allure Hårmist til kvinder

Chanel Allure Hårmist til kvinder
Chanel Allure Hårmist til kvinder
Fri levering
35 ml
498,90kr

Kode: CHA05923 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Chanel Allure
Ingredienser

Kan du lide at komme en dråbe af din yndlingsparfume i håret? Det gør faktisk håret unødvendigt tørt og ødelægger dets struktur. Løsningen er dufte til håret Chanel Allure . De giver skøn duft til håret uden at ødelægge det.

Egenskaber:

  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret

Om mærket Chanel

Grundlæggeren af Chanel, også kaldet Modedronningen, Gabriele Bonheur Chanel, blev født i 1883 i Saumur, en lille by i det vestlige Frankrig. Da hun endelig kom til Paris, erobrede hun modeverden med sine progressive kostumedesigns med nederdel og benbeklædning.

Coco Chanel startede som barsanger, hvor hun fik sit øgenavn. Så tidligt som i 1912 åbnede hun sin første modesalon, og snart var hun en anerkendt designer. I midten af den 20. århundrede var hun en trendsætter i haute couture, og Chanel blev båret af personligheder såsom Jacqueline Kennedy og Grace Kelly.

Der gik ikke lang tid, før Chanels interesse spredte sig til kosmetik og parfume. Den første Chanel-parfume, den legendariske Chanel No. 5, blev lanceret i 1921 og er fortsat en af de bedst kendte og bedst sælgende parfumer nogensinde. Nu om dage kan vi uden problemer hævde, at Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport og Chanel Gabrielle også er kultklassikere.

Anmeldelse Chanel Allure