Trends i dufte til hjemmet

 Ganske som vi er vant til at variere vores parfume efter sæson, humør eller en indskydelse, kan vi ændre duften i vores hjem. Med det rigtige valg af duft til hjemmet opnår vi ikke alene en hyggelig stemning, vi får også ren luft. 

Trend 1: Voks fra naturen

Vælg lys lavet af naturlig voks for at nyde duftene på en behagelig måde og uden risiko for dårligere luftkvalitet. Lys af soja afgiver 90 % mindre sod end lys lavet af paraffin.
 
Folk med en forkærlighed for intense dufte vil ikke ønske at forlade deres hus, hvis de først har købt et lys lavet af kokosnødvoks. Dette naturmateriale er i stand til at rumme en stor mængde duft, og dets aroma kan mærkes længe efter, at det er slukket.

Trend 2: Emballagens andet liv

Det originale udseende og den høje kvalitet af håndværket gør lysenes emballage perfekt til videre anvendelse hjemme. Sæt blot hele glasset med voksrester i fryseren et par timer. Derefter kan du med en kniv nemt fjerne vægeholder og samtlige voksrester.
 
Glassene kan blive gode hjælpere til at organisere dit makeup-tilbehør og pensler. De vil tjene godt som blomsterpotter til små kaktus eller urter. I køkkenet kan de også finde anvendelse. Opbevar små bolsjer, nødder, eller servér forfriskende drinks i dem.

Trend 3: Det rene hjem

Katalytiske lamper har været et stort hit de seneste sæsoner. Du antænder kun deres brænder så lang tid, som det tager at varme den op, og slukker den efter et par minutter. Den efterfølgende katalytiske reaktion frigiver molekyler, der neutraliserer uønskede bakterier og lugte. Dit hjem vil både være duftende og sundere.
 
Lampens rensende virkning vil blive særligt værdsat af allergikere, kæledyrsejere eller passionerede kokke. Den katalytiske lampe vil også være en smuk ædelsten på hylden.

Trend 4: Frisker op og dufter på samme tid

Ultrasoniske diffusorer er en moderne løsning på frisk luft. De renser din stue jævnt med mild damp og skaber en behagelig atmosfære takket være de essentielle olier. Deres lækre design passer i ethvert interiør.
 
De seneste soniske diffusorer kan desuden stimulere dine sanser positivt med dæmpet lysterapi.
Filter
Prisklasse

til

Karakter af duft som i hjemmet
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   4
  •   1
  •   2
  •   1
Bestsellere