Atelier Cologne Vétiver Fatal parfume Unisex

Atelier Cologne Vétiver Fatal parfume Unisex
Atelier Cologne Vétiver Fatal parfume Unisex
30 ml
446,00kr

Kode: ATC3989 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af mærket Atelier Cologne for over 440 kr. får du et læderetui i en begrænset udgave til en 30 ml Atelier Cologne parfume.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
onsdag 3.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 2.3.2021

Duftbeskrivelse Atelier Cologne Vétiver Fatal
Ingredienser

Vil du efterlade et uforglemmeligt indtryk? Unisex parfumen Atelier Cologne Vétiver Fatal gør dig på et øjeblik til “femme fatale“ eller “homme fatal“. Den er elegant, original og samtidigt forførende og dens duftkomposition understreger perfekt din personlighed.

Takket være sin unisex duftkomposition passer parfumen fantastisk til både kvinder og mænd, og dens konsekvenser er bogstaveligt talt fatale - du slå legende let luften ud af enhver.

  • aromatisk, træduft
  • unisex – til kvinder og mænd
  • indeholder 15 % førsteklasses duftolier

Duftens komposition
Indføringen til duftkompositionen bæres i tegnet af den haitiske vetiver. Så duften i hjertet er duften af tunesisk nerole fra appelsinblomster. Duftens fundament, der holder længst på huden, tilhører cedertræet fra Amerika.

Duftens historie
Som det nu er typisk for luksusmærket Atelier Cologne, indeholder parfumen Vétiver Fatal Atelier Cologne naturlige råstoffer af højeste kvalitet. I dens komposition finder du 93 % naturlige stoffer af genanvendelige kilder, opnået af genanvendelige kilder - og det på mest skånsomme måde.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Haitisk vetiver
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tunesisk neroli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Cedertræ
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Atelier Cologne

Friske, elegante og klare som Eau de Cologne, men med en parfumes intensitet og langvarige holdbarhed. Sådan er duftene fra det franske mærke Atelier Cologne – det første parfumehus, der beskæftiger sig med fremstillingen af rene parfumer, inspireret af den legendariske Eau de Cologne. Parfumerne fra Atelier Cologne indeholder i gennemsnit en 18 % koncentration af duftolier, og de bliver kun fremstillet i Frankrig. I duftenes komposition skjuler der sig førsteklasses naturlige stoffer, der er udvundet af bæredygtige ressourcer – og det på den mest skånsomme måde.

Bag mærket Atelier Cologne står det fransk-italienske par Christophe Cervasel og Sylvie Ganter. Da de mødtes, fandt de hurtigt ud af, at det ikke blot er deres kærlighed, der forener dem, men også en passion for den legendariske Eau de Cologne. Sammen drømte de om at skabe en frisk, elegant duft, der er let at bære. I 2009 blev deres drømme til virkelighed, og parret grundlagde sammen deres eget parfumehus, Atelier Cologne.

Til mærkets mest populære dufte hører Atelier Cologne Orange Sanguine, en citrusduft med appelsin, Atelier Cologne Clémentine California, der dufter af saftige mandariner, eller den orientalske parfume Atelier Cologne Ambre Nue. De, der elsker vanilje, vil begejstres over Atelier Cologne Vanille Insensée, og til en forandring vil du sætte pris på den citrusagtige Atelier Cologne Cedrat Enivrant, og det ikke kun på varme sommerdage.

Anmeldelse Atelier Cologne Vétiver Fatal