Skip to main content

BrushArtCartoon Collection Gelpuder til øjenområdet

BrushArt Cartoon Collection Gelpuder til øjenområdet
BrushArt Cartoon Collection Gelpuder til øjenområdet
58,00kr

På lager | Kode: BRU03726
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

I situationer, hvor du har brug for at se fuldstændig fejlfri ud, så begynd med øjnene. Du kan altid regne med gelpuderne til at lægge på under øjnene fra BrushArt Cartoon Collection, der sørger for, at du får et udhvilet blik.

De fjerner hævede poser under øjnene, og du slipper af med det trætte blik. Giv bare dig selv et par minutter, og dit blik bliver igen strålende. Du vil ikke blot sætte pris på dem før vigtige begivenheder, men også efter enhver mere krævende nat.

Egenskaber:

  • 2 gelpuder til at få øjenområdet til at slappe af
  • en specialgel, der er i stand til at holde sig kølig
  • løsner spændinger i øjenområdet
  • opfrisker øjenområdet og fjerner hævelser
  • et sjovt design, med øjne i stil med tegneseriefigurers

Anvendelse:
Kom gelpuderne i køleskabet eller fryseren i nogle minutter. Læg dem derefter nænsomt på dine lukkede øjenlåg, og slap af.

Tip fra Notino:
Mens gelpuderne virker, kan du samtidig pleje din hud. Vælg en sheetmaske til ansigtet, alt efter dine behov, fra mærket KORIKA, der anvender de mest avancerede asiatiske teknologier. 

Et ungt mærke, der er trendskabende inden for tilbehør til at lægge makeup, til hårpleje og styling. Inden for BrushArt-mærket finder du hårbørster, kamme og pleje til dem. Desuden kosmetiktasker i et cool design og en masse forskelligt tilbehør. Kort sagt, alt hvad en rigtig Tech-pige er nødt til at eje!

Én af bestsellerne er helt klart hårbørster med vildsvinehår. De efterlader håret så glansfuldt, som du aldrig før har oplevet det! Intet overgår makeupsvampe til hurtig påføring af makeup. Det er kun med dem, du kan skabe sådan en naturlig finish.

BrushArt begejstrer også dem, der er vilde med makeupbørster. BrushArt børstehår har en perfekt finhed og skaber en fejlfri makeup. Sammen med kosmetiktasken er børsterne den perfekte gave. Alle små piger, der kan lide at pynte sig, forelsker sig i hårnåle og hårelastikker. De tæmmer selv det fineste hår på en skånsom måde, og samtidig ser de virkelig søde ud!

Det er BrushArt, kvalitetstilbehør til behagelige priser, i et trendy design, der gør din beauty-rutine sjovere.