Calvin Klein Eternity for Men GavesætXVIII. til mænd

Calvin Klein Eternity for Men Gavesæt  XVIII. til mænd
Calvin Klein Eternity for Men Gavesæt  XVIII. til mænd
212,00kr

Kode: CAK15150 | 1 tilgængelig

Eau de Parfum til mænd 50 ml + Brusegel til mænd 100 ml

1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Calvin Klein Eternity for Men
Ingredienser

Leder du efter den ideelle gave til din elskede bedre halvdel, bror eller far? Parfumesættet til mænd Calvin Klein Eternity for Men vil med garanti glæde enhver mand.

Egenskaber:

  • sættet indholder duft og kosmetiktilbehør fra samme kollektion
  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum til mænd 50 ml
  • Brusegel til mænd 100 ml

Ingredienser

Sættype
Gavesæt

Om mærket Calvin Klein

Mærket blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. I 1980'erne tog Calvin Klein de ydmyge jeans og gjorde dem til et attråværdigt designerobjekt, efter deres navn blev syet ind i baglommen på bukserne.

Enkle, rene linjer og afdæmpede designs blev synonym med Calvin Kleins brand. Også Calvin Kleins parfumer blev ikoniske, ikke blot som følge af deres duftsammensætninger, men også for deres helt rene designs. I de tidligere 1970'ere introducerede Klein sine første parfumer, og de indkapsler fortsat ånden af det årti, de blev skabt i.

I de tidlige 1990'ere lancerede Calvin Klein de revolutionære parfumer Obsession og Eternity, som siden er blevet legendariske dufte og har fastgjort Calvin Kleins position som et førende verdensmærke. Calvin Kleins parfumer er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende parfumemestre og under protektion af Coty – verdens førende kosmetikvirksomhed.

Anmeldelse Calvin Klein Eternity for Men