DIOR Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette Roll-on til kvinder

DIOR Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette Roll-on til kvinder
DIOR Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette Roll-on til kvinder
Fri levering
20 ml
336,00kr

Kode: CHD13834 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse DIOR Hypnotic Poison Roller-Pearl
Ingredienser

Hypnotic Poison er ikke en duft, du har på, det er en duft, som har dig på. Med Hypnotic Poison Eau de Toilette har Dior skabt en magnetisk og sensuel duft – det, som moderne parfumelegender skabes af. Den berusende og helt utroligt sensuelle orientalske duft fås nu i en ny Roller-Pearl-flakon. Den klare og livlige glasflaske har en fin perle på toppen og er en ny og let måde at påføre duft på. Når du vil opfriske duften, komplementere din parfume eller påføre parfume på farten, er Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette en sand perle.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandler
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje
Parfumekategori
orientalsk

Om mærket DIOR

Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle. I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde.

Anmeldelse DIOR Hypnotic Poison Roller-Pearl