Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum til kvinder

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum til kvinder
Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum til kvinder
50 ml
549,00kr

Kode: EST3265 | På lager
1
GLS
onsdag 3.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 2.3.2021

Duftbeskrivelse Estée Lauder Modern Muse Le Rouge
Ingredienser

Forførelse er en leg, og en uimodståelig duft er et feminint våben, der altid vil give dig magten. Eau de parfumen Estée Lauder Modern Muse Le Rouge vil indhylde dig i en sensuel sofistikeret duft, når som helst du gerne vil stråle.

  • orientalsk duft
  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Safran, Rosépeber, Røde ribs, Hindbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose de Mai, Bulgarsk rose, Jasmin, Magnolie
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Vetiver, Vanilje, Hibiscus
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Estée Lauder

Estée Lauder er navngivet efter mærkets grundlægger, som skabte en revolution i det 20. århundredes modeverden. Som niece til en apoteker søgte Estée ind til kosmetikfaget i en ung alder, og inden længe blandede hun sin første ansigtscreme. I 1946 solgte hun sine første Estée Lauder-produkter.

 

Estée Lauder-mærket blev bygget på et fundament af dedikation, vedholdenhed og passion. Estée besøgte ofte skønhedssaloner over hele New York, og mærket fik succes takket være de personlige anbefalinger fra individuelle kunder, som medførte at Estée Lauders hudplejeprodukter hurtigt art blev berømte.

Den lille virksomhed udviklede sig gradvist til et kvalitetsmærke med internationalt format. Den ikoniske Estée Lauder-foundation er i dag en integreret del af mange kvinders makeuptaske, og Estée Lauder-ansigtscremen er noget af det bedste, din hud kan udsættes for, i kraft af dens luksusingredienser og videnskabelige fundament. Estée Lauders filosofi er ret enkelt - enhver kvinde kan komme til at se godt ud, uanset alder.

Anmeldelse Estée Lauder Modern Muse Le Rouge