FOREOBear™ Skincare Secrets Hudplejesæt til kvinder

FOREO Bear™ Skincare Secrets Hudplejesæt til kvinder
FOREO Bear™ Skincare Secrets Hudplejesæt til kvinder
Ny
2.223,00kr

På lager | Kode: FOR05262

Foreo BEAR™ apparat til ansigtstoning 1 stk. + Foreo Serum Serum Serum Antioxidant og opstrammende serum 30 ml

1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
Not allowed

Revolutionerende ansigtsløft ved hjælp af mikrostrøm, bekvemt hjemme hos dig selv

Behold et ungdommeligt udseende, og opdag hemmeligheden ved toning af ansigtet med mikrostrøm. FOREO Bear™ apparatet til ansigtstoning hjælper med at gøre huden fast, det reducerer rynker og fine linjer og fremhæver ansigtets konturer.

Det har 5 intensiteter af mikrostrømsteknologi og T-Sonic™ pulsering til at stimulere huden og musklerne under den. Det tilbyder en enormt energigivende ansigtsbehandling, der genopliver træt og aldrende hud. Anvend det altid sammen med ledende serum.

FOREO Serum Serum Serum til ansigtshuden trænger ved hjælp af mikrokapsler dybt ind under hudens barrierer, hvor det låser fugten og antioxiderende stoffer i lang tid. Nyd en professionel kurbehandling, mens du hygger dig derhjemme.

Egenskaber:

  • hjælper med at reducere rynker og fine linjer
  • gør ansigtets konturer fastere og opstrammer huden
  • forbedrer mikrocirkulationen i blodet
  • lindrer spænding i ansigtet
  • giver en skånsom ansigtsmassage
  • gør huden blød og strålende

Sættet indeholder:

  • FOREO Bear™ apparat til ansigtstoning
  • FOREO Serum Serum Serum antioxiderende og opstrammende serum

Brugsanvisning:
Download appen FOREO For You, og synkronisér FOREO Bear™ med den. Påfør et tyndt lag serum på rent ansigt og hals. Tryk på knappen for at tænde apparatet.

Indstil mikrostrømmen ved et hurtigt tryk på knappen for hvert niveau, og tryk på T-Sonic™ knappen to gange for at slukke apparatet. Adgangen til andre indstillinger nås via applikationen.

Pres begge metalkugler let mod huden, og bevæg langsomt apparatet opad, over kindbenene og panden, over læberne og omkring kæbens linje mod halsen, efter behov.

Når du er færdig, holdes universalknappen blot nede i 3 sekunder for at slukke apparatet. Dup så enten rester af serum på huden, eller skyl, og tør ansigtet.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Revitalisering, Regenerering, styrkende
Sættype
Gavesæt
Bruges ved
dag og nat

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!