GarnierBotanical Rensemælk til tør hud

Garnier Botanical Rensemælk  til tør hud
Garnier Botanical Rensemælk  til tør hud
200 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GAR04947

Præparat til fjernelse af makeup Garnier Botanical fjerner perfekt makeup og andre urenheder og efterlader en blød og ren hud.

Egenskaber:

  • fjerner effektivt makeup fra huden
  • nærer huden
  • giver huden fugt
  • huden er fin og blød at røre ved

Brugsvejledning:
Kom på en vatrondel og fjern makeup og urenheder fra huden med lette bevægelser.

Fuld sammensætning

AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, MEL / HONEY, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE, ALCOHO, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, LINALOO, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
lotion
Tonetype
tør
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.