Givenchy Gentleman Givenchy Spray deodorant til mænd

Givenchy Gentleman Givenchy Spray deodorant til mænd
Givenchy Gentleman Givenchy Spray deodorant til mænd
150 ml
185,40kr

Kode: GIV0257 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Givenchy Gentleman Givenchy
Ingredienser

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Givenchy Gentleman Givenchy frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver mand
  • efterlader en langvarig frisk følelse
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Emballagetype
Spray

Om mærket Givenchy

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.

Anmeldelse Givenchy Gentleman Givenchy