Givenchy Irresistible Bruseolie til kvinder

Givenchy Irresistible Bruseolie til kvinder
Givenchy Irresistible Bruseolie til kvinder
200 ml
258,00kr

Kode: GIV08848 | På lager
1
GLS
torsdag 21.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Givenchy Irresistible
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Givenchy Irresistible vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver kvinde
  • efterlader huden fløjlsblød og fin
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
olie

Om mærket Givenchy

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.

Anmeldelse Givenchy Irresistible