Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy Eau de Toilette til mænd

Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy Eau de Toilette til mænd
Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy Eau de Toilette til mænd
100 ml
531,00kr

Kode: GIV2658 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy
Ingredienser

Tillad, at din eau de toilette Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy viser, at der netop er trådt en mand ind i lokalet, der vil få alt, hvad han ønsker. Duften er fuld af sensualitet, forførelse og lader ingen uinteresseret i dine omgivelser.

  • citrusduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Jernurt
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Solcypres, Mos
Parfumekategori
citron, træagtig

Om mærket Givenchy

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.

Anmeldelse Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy