Jeanne en Provence Acqua Eau de Toilette til mænd

Jeanne en Provence Acqua Eau de Toilette til mænd
Jeanne en Provence Acqua Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
93,60kr

Kode: JEP0036 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Jeanne en Provence Acqua
Ingredienser

Som hvis den blev skabt under havets overflade, så er eau de toiletten til mænd Jeanne en Provence Acqua gennemsyret af friskhed fra saltvand og reflekterer en uendelig dybde. Den vil altid være tidløs og undgår ikke nogens opmærksomhed.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose, Vandnoter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Cypres, Salvie, Fyrretræ, Lavendel, Muskatnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Sandeltræ, Mos
Parfumekategori
aromatisk, akvatisk

Om mærket Jeanne en Provence

Franske parfumer, velduftende sæber og brusegeler, der forvandler den daglige hygiejne til en helt særlig oplevelse. Det er mærket Jeanne en Provence fra den franske by Grasse, der bliver betragtet som parfumernes hovedstad.

Mærket Jeanne en Provences historie begyndte i 1978. Dets grundlægger er Bernard Perrin, der ønskede at tilbyde sine kunder førsteklasses parfumer fremstillet af råvarer, der er typiske for Provence-området. I 2012 udvidede hans søn mærket Jeanne en Provences sortiment med kosmetik af den højeste kvalitet, der udnytter virkningen af rene, æteriske olier og planter fra Grasse-området. 

Prøv for eksempel eau de toiletten til mænd, Jeanne en Provence Acqua, duften til kvinder, Jeanne en Provence Verveine Cédrat, eller en af sæberne med en skøn duft. 

Anmeldelse Jeanne en Provence Acqua