Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum til kvinder

Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum til kvinder
Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
100 ml
585,00kr

Kode: JHG1384 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
mandag 8.3.2021

Duftbeskrivelse Juliette has a gun Mmmm...
Ingredienser

Giv dine sanser en gurmand oplevelse. Eau de parfumen til kvinder Juliette has a gun Mmmm... gemmer lækre nuancer i sig, der er svære at modstå. Især, hvis du elsker søde delikatesser.

  • blomsterduft
  • gurmandduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Neroli
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tuberose, Appelsinblomst , Iris, Hindbær, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Sandeltræ, Patchouli, Heliotrop, Vanilje, Karamel
Parfumekategori
orientalsk, frugtig, blomstret

Om mærket Juliette has a gun

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.

Anmeldelse Juliette has a gun Mmmm...