Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum til kvinder

Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum til kvinder
Juliette has a gun Mmmm... Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
606,00kr

Kode: JHG1384 | På lager
1
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Juliette has a gun Mmmm...
Ingredienser

Husker du dine yndlings søde sager, fra da du var lille? Den lækre lidt sødlige Eau de Parfum, Juliette Has a Gun Mmmm..., vil med det samme minde dig om dem. Denne duft er som skabt til voksne kvinder, der nogle gang kan lide at drømme.

  • en sød gourmetduft
  • blev lanceret i 2016
  • egnet til enhver lejlighed

Duftens komposition
Mærkets ejer Romano Ricci lod søde hindbær med vanilje indgå midt i duften Mmmm... Denne tillokkende, glatte dessert er pyntet med små stykker af sandeltræ og en cremet note af tuberose. Patchouli fuldender illusionen om mælkeagtig karamel, og jasmin, sammen med frisk neroli, fremkalder mindet om et bord dækket med en hvid dug, fyldt med uimodståelige lækkerier.

Duftens historie
Prøv at sige duftens navn "Mmmm..." højt for dig selv. Det lyder hemmelighedsfuldt og tillokkende, og det var netop, hvad parfumeskaberen Romano Ricci ønskede at opnå med denne Eau de Parfum. Han har skabt et duftbillede af blødhed og en sanseoplevelse, hvori ingen nydelse er forbudt. Tværtimod, du kan nyde duften, Mmmm..., med fornøjelse og uden at bekymre dig.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Neroli
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin , Appelsinblomst , Tuberose, Iris, Hindbær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Heliotrop, Hvid moskus, Vanilje, Patchouli, Sandeltræ, Karamel
Parfumekategori
orientalsk, frugtig, blomstret

Om mærket Juliette has a gun

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.

Anmeldelse Juliette has a gun Mmmm...