Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette til kvinder

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette til kvinder
Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette til kvinder
100 ml
452,20kr

Kode: MAJ0685 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Marc Jacobs Daisy Love
Ingredienser

Kom tilbage til barndommen, løb ubekymret rundt i haven, og glæd dig over de fine tusindfryd. Eau de Toilette Daisy Love fra det velkendte mærke Marc Jacobs er et udtryk for den absolutte hengivenhed til livet. Duften tager dig med til en verden uden problemer og uden grænser.

  • frisk blomster- og træagtig duft
  • til den ungdommelige, optimistiske kvinde
  • egnet til brug om dagen

Duftens komposition
Duften fortryller dig lige fra starten med sin saftige frugtakkord af multebær. Så åbnes hjertet med den delikate blomsterduft af de fine tusindfryd. Bunden suppleres til sidst med de sanselige trænoter og kashmirmoskus. Dette er en symfoni, som du får lyst til at høre hver eneste dag.

Duftens historie
Daisy Love, der blev lanceret i 2018, er en moderne fortolkning af den legendariske duft Daisy. Den svarer altså til den nye generations krav om frihed, grænseløshed og individualitet. Ligesom sin forgænger er også Daisy Love blevet skabt i regi af den velkendte parfumør Alberto Morillas. Den skønne flakon med den fine blomst vil pynte i dit hjem.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Anmeldelse Marc Jacobs Daisy Love