MissoniParfum Pour Homme Deodorant Stick udpakket til mænd

Missoni Parfum Pour Homme Deodorant Stick udpakket til mænd
Missoni Parfum Pour Homme Deodorant Stick udpakket til mænd
Udsalg
Fri levering
75 ml
63,13kr

På lager | Kode: MSO01601
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Nu behøver du ikke at være bange for, at antiperspiranten ikke passer til din favoritduft. Antiperspiranten Missoni Parfum Pour Homme giver din en pålidelig beskyttelse mod sved, og sammen med en duft fra samme serie danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • beskytter effektivt mod sved
  • supplerer duften fra samme serie

Ingredienser

Emballagetype
Deodorantstick

Det italienske mærke Missoni er berømt for sine strikvarer med forskelligartede og farverige mønstre, der har gjort det kendt, ikke bare i Italien, men i hele verden. Og lige så originale og sprudlende som de typiske Missoni-mønstre er også parfumerne fra dette luksusmærke.

Missoni-mærkets historie begyndte i 1953, da Ottavio og Rosita Missoni åbnede en butik med strikvarer i Milano. Med sine originale zig-zag mønstre, bølger og striber er det italienske mærkes modetøj genkendeligt ved første blik. Den første parfume kom til verden i 80ʼerne. Den oprindelige Missoni-duft fremstilles dog ikke mere – i 2006 startede Missoni-mærket et samarbejde med firmaet Estée Lauder, og en række berømte parfumeskabere var med til at udvikle Missonis nye parfumer.

Nogle af de mest yndede dufte fra Missoni er Missoni Missoni Eau de Parfum til kvinder, der vil begejstre dig med sin frugt- og blomsterduft, Missoni Missoni Eau de Toilette til kvinder, en mild blomsterduft og den aromatiske duft til mænd med noter af citrus, Missoni Wave.