Moschino Toy Boy Aftershave vand til mænd

Moschino Toy Boy Aftershave vand til mænd
Moschino Toy Boy Aftershave vand til mænd
Fri levering
100 ml
378,00kr

Kode: MOS02295 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Moschino Toy Boy
Ingredienser

Beroliger huden efter barbering, giver duft og supplerer samtidigt duften fra samme kollektion. Aftershave pleje Moschino Toy Boy er som skabt til den moderne mand, der gerne plejer sig selv.

Egenskaber:

  • forfrisker behageligt
  • beroliger huden
  • giver huden en behagelig duft

Ingredienser

Konsistens
vand

Om mærket Moschino

Det italienske mærke Moschino er blevet kendt for sit legende, fantasifulde og farverige modetøj tilsat lidt humor og provokation. Og sådan er Moschinos parfumer lige netop også.

Mærkets ophavsmand, Franco Moschino, havde altid elsket kunst, og hans drøm var oprindeligt at blive maler. For at kunne få råd til at betale for sin undervisning tjente han ekstra penge som illustrator for de store modemagasiner, hvor han i 1971 kom til at arbejde sammen med Gianni Versace. Mode blev hans passion, og i 1983 grundlagde han så sit eget mærke, der nu er verdenskendt. Moschinos design er blandt andet blevet båret af sportsfolk ved åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Torino, af Kylie Minogue på sin turné Showgirl: The Greatest Hits Tour, eller af Madonna under koncertrækken Sticky & Sweet Tour.

Moschinos første parfume – Moschino for Women – kom til verden i 1987. Blandt dette livslystne mærkes mest populære dufte hører Eau de Toilette til kvinder Moschino Funny!, Moschino I Love Love og Moschino Fresh Couture i en vittig flakon, der ligner et rengøringsmiddel. Værd at lægge mærke til er også blomsterduften til kvinder Moschino Cheap & Chic og Eau de Toilette Moschino Uomo? til mænd.

Anmeldelse Moschino Toy Boy