NiveaFresh Blends Apricot & Mango & Rice Milk Opfriskende brusegel

Nivea Fresh Blends Apricot & Mango & Rice Milk Opfriskende brusegel
Nivea Fresh Blends Apricot & Mango & Rice Milk Opfriskende brusegel
Specialtilbud
300 ml
20,93kr

Kode: NIV04836 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Fresh Blends Apricot & Mango & Rice Milk
Egenskaber

Brusegelen Nivea Fresh Blends Apricot & Mango & Rice Milk er en nødvendig del af den daglige hygiejne. Den vasker huden over hele kroppen blidt og skånsomt, og tilfører den nødvendige fugt.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • smidiggør og øger hudens elasticitet
  • nærer huden og plejer den
  • giver huden en følelse af komfort tilbage

Brugsvejledning:
Anvendes i brusebadet eller i badet på hele kroppen. Skyl derefter med varmt vand. Egner sig til hverdagsbrug.

Fuld sammensætning

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MANGIFERA INDICA JUICE, PRUNUS ARMENIACA JUICE, ORYZA SATIVA EXTRACT, GLYCERIN, BISABOLOL, PROPYLENE GLYCOL, SORBITOL, CITRIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, LAURETH-4, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE SE, TRIDECETH-9, SODIUM SULFATE, DENATONIUM BENZOATE, SODIUM BENZOATE, TRISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GERANIOL, LINALOOL, PARFUM, CI 15985 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Fresh Blends Apricot & Mango & Rice Milk