Oral B 3D White EB 18 Erstatningshoveder til tandbørste 2 stk

Oral B 3D White EB 18 Erstatningshoveder til tandbørste 2 stk
Oral B 3D White EB 18 Erstatningshoveder til tandbørste 2 stk
89,00kr

Kode: ORB1405 | På lager

Can be used with all Oral B handles with the exception of Pulsonic model.

1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Produktbeskrivelse Oral B 3D White EB 18

Reservebørstehoved til tandbørste Oral B 3D White EB 18 hjælper dig med at opnå det bedste resultat ved mundhygiejne. Dets regelmæssig udskiftning sikrer, at du børster tænder effektivt som med en ny tandbørste.

Egenskaber:

  • børster også tænder de steder, hvor er det svært at komme til
  • behagelig og nem håndtering
  • er nem at skifte

Brugsvejledning:
Påsæt reservebørstehoved på tandbørsten. Børstehovedet skal gå i hak, når det sættes på.

Om mærket Oral B

Oral-B står for kvalitet og fortrinlig pleje inden for tandhygiejne. Oral B-produkterne er berømte for deres enestående kvalitet, der garanterer fantastiske resultater i din tand- og mundpleje. En tandbørste eller tandtråd af god kvalitet er den bedste måde at bane vejen for et smukt og sundt smil.

 

Grundlæggeren af mærket er den californiske tandlæge Robert Huston, som tilbage i 1950 var den første person til at erstatte de traditionelle, hårde nylonbørster, som var i brug fra 1938, med blide, afrundede børstehår. Det blev hurtigt til et internationalt fænomen, og Oral-B blev førende inden for sit felt.

I dag er Oral-B synonym for tandhygiejne af høj kvalitet. Oral-Bs elektriske tandbørste renser ikke alene dine tænder grundigt: den masserer også dit tandkød med en gavnlig virkning. Hvis du ønsker at undgå huller, have sundt tandkød og en mund, der i sandhed føles ren og frisk, så er Oral-B tandbørsten det rigtige valg.

Anmeldelse Oral B 3D White EB 18