Rasasi Dhanal Oudh Jurrah Eau de Parfum Unisex

Rasasi Dhanal Oudh Jurrah Eau de Parfum Unisex
Rasasi Dhanal Oudh Jurrah Eau de Parfum Unisex
40 ml
170,40kr

Kode: RSS0563 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Rasasi Dhanal Oudh Jurrah
Ingredienser

Glem regler, grænser og begrænsninger. Unisex eau de parfumen Rasasi Dhanal Oudh Jurrah passer fantastisk til enhver, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

  • orientalsk duft
  • træduft
  • til alle, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden
  • enestående parfume til den særlige anledning
  • unisex – til kvinder og mænd

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Oud, Rose, Safran, Jasmin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Oud, Sandeltræ, Vetiver, Timian
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Oud, Rav, Moskus
Parfumekategori
orientalsk

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Dhanal Oudh Jurrah