Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne til mænd

1×
Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne til mænd
Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne til mænd
50 ml

Kode: ABE0004 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

Beskrivelse Abercrombie & Fitch Fierce
Ingredienser

Væk dit sind, opfrisk din krop, og begiv dig ud for at møde dagens udfordringer. Eau de Colognen til mænd, Abercrombie & Fitch Fierce, er som skabt til aktive, sportslige mænd. Den fejrer maskulin kraft og fysisk skønhed, hvilket også kommer til udtryk i den originale flakon. Duften brillerer med at holde i lang tid, noget der vil passe dig, især på hektiske dage.

  • en aromatisk, træagtig duft
  • til den moderne mand
  • ideel til at bruge til hverdag

Duftens komposition
Til duftkompositionens indledning hører krydret kardemomme, ædelgran, appelsin, frisk citron og den æteriske olie petitgrain. Derefter bliver forgrunden fyldt af rosmarin, romantisk rose, blomsterduften af liljekonvaller og blid jasmin. Til slut kan dine sanser fryde sig over slåenlav, brasiliansk rosentræ, vetiver og moskus.

Duftens historie
Fierce duften blev lanceret i 2002. Det amerikanske mærke Abercrombie & Fitch er først og fremmest kendt for deres tøj, der er trendsættende inden for fritidsmoden.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ædelgran, Petitgrain, Appelsin, Citron, Kardemomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Liljekonval, Rosmarin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Moskus, Brasiliansk palisander, Slåenlav
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Anmeldelse Abercrombie & Fitch Fierce1