Gå videre til hovedindhold

Alterna

Om Alterna

Naturlig. Dokumenteret. Professionel. Dette er luksus-Alterna-hårpleje, takket være hvilken du ikke længere behøver vælge mellem professionel, klinisk dokumenteret behandling og produkter med naturlige ingredienser. Nu kan du få det hele på én gang. Uden at gå på kompromis.

 

Alterna blev grundlagt i 1997. Siden da har det været banebrydende for en ny tilgang til hårpleje, da det har opbygget sit ry på resultaterne, ikke løfter. Alle Alternas produkter er helt fri for parabener, sulfater og andre barske tilsætningsstoffer. I stedet indeholder de høj kvalitet og sjældne ingredienser som luksus-kaviar eller bambus.

Alle kan finde deres perfekte hårpleje, der passer til deres behov blandt Alternas produkter. Uanset om du har kruset hår, mangler hårvolumen eller tørre og beskadigede lokker, vil Alternas shampoo ikke svigte dig. Den indeholder kaviarekstrakt, der genopretter fugt inde i hårfibrene, giver det elasticitet og efterlader håret smukt skinnende. Det unikke patenterede AGE-CONTROL COMPLEX® hjælper med at reducere symptomerne på ældning af hår.

Se hele teksten skjul tekst