âme pureAdjustable Derma Stamp mikronåls applikator til ansigt

âme pure Adjustable Derma Stamp mikronåls applikator til ansigt
âme pure Adjustable Derma Stamp mikronåls applikator til ansigt
328,00kr

På lager | Kode: AME03315
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Blid behandling af problemhud har aldrig været lettere. 

Hud med tendens til akne, med en ujævn tone og med en rå tekstur skal behandles blidt men alligevel effektivt. Ansigtsapplikator med mikronåle, âme pure Adjustable Derma Stamp, er udstyret med 140 medicinske nåle i rustfrit stål. De kan efter behov justeres i rækkevidde på 0,00-1,0 mm og bruges til ansigt, hals og skuldre. Applikatoren er nem og sikker at anvende, mens den forstærker effekten af âme pure geler. Behandling med mikronåle vil sammen med geler fra âme pure sikre dig foryngelse, beroligelse, udglatning og highlighting af huden.

Egenskaber:

  • behandler blidt og præcist urenheder og ar fra akne, plettet og fedtet hud
  • formindsker en ujævn tone og grov hudtekstur
  • forøger 1000× absorptionen af aktive ingredienser fra kosmetiske produkter

Brugsanvisning:
Justér længden på nålene. Anvend nåle med længder på op til 0,75 mm til ansigtet, længere nåle er udelukkende beregnet til kroppen. Lav behandling med mikronåle med Adjustable Derma Stamp applikatoren om aftenen, 2-4× om ugen, hver anden uge. Lav behandlinger en uge, og hold pause den næste.

Tip fra Notino:
Spray dine hænder og redskaber med desinfektionsspray, før du anvender applikatoren med mikronåle. Desinficér mikronålene med en spray før og efter hver anvendelse. Vi anbefaler at bruge Adjustable Derma Stamp applikator med mikronåle sammen med âme pure geler. Disse geler er udviklet særligt til brug umiddelbart efter en behandling med mikronåls-applikator. Vælg for eksempel Collagen Therapy™ Platinum udglattende gelé mod ufuldkommenheder i huden. Når huden er perforeret med mange mikroskopiske kanaler, kan de aktive ingredienser nemt trænge dybt ind i den.